2023

Coses Dites

El pòdcast de sociologia en català

Una proposta de Martí Manzano, Sara Gil i Jordina Velasco

.

La proposta presenta un projecte de divulgació sociològica mitjançant un podcast d’entrevistes en català amb talent consolidat i emergent de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears.

Portant exemples internacionals al nostre territori, el projecte persegueix tres objectius: fer més visibles les trajectòries científiques de les i els professionals de la sociologia, dur a terme divulgació sociològica i aportar la mirada sociològica al debat de l’agenda mediàtica.

Per a fer-ho, el podcast entrevistarà a sociòlogues i sociòlegs experts en sis àmbits: sociologia de la educació, sociologia del treball, sociologia del gènere, sociologia de la religió, sociologia de l’art i sociologia de les migracions. Les entrevistes s’emetran mensualment al llarg dels 12 mesos de 2023.

A més, la proposta incorpora un pla de comunicació que s’estructura sobre dos dimensions. Per una banda, s’ha dissenyat una aliança amb les entitats de divulgació científica i sociològica del territori i amb mitjans generalistes per tal d’arribar al públic no especialitzat. Per l’altra, es durà a terme una estratègia de difusió per xarxes socials

Ho pots trobar a:

https://linktr.ee/cosesditespodcast

 

https://open.spotify.com/show/0umhrno2H3g3kDireS3M70?si=2a57c86fe5e04734&utm_medium=share&utm_source=linktree&nd=1