2023

Darwin a l’extrarradi

Un pòdcast on l’humor i la cultura s’apoderen de la ciència per explicar les històries més curioses del món i el cinema

Una proposta de Roser Màrquez i Andrea Muñoz

.

A Darwin a l’extraradi, creiem que la ciència pot resultar tan apassionant i captivadora com qualsevol gran història. L’objectiu d’aquesta proposta és convertir la ciència en una forma més d’entreteniment per a un públic objectiu d’entre 25 i 35 anys, interessat per la cultura i l’actualitat, però que no acostuma a consumir podcasts de ciència.
Amb programes de referència com El búnquer, Todopoderosos volem crear un pòdcast ple d’humor que aprofita l’interès de l’audiència per la cultura. Tanmateix, a Darwin a l’extraradi es parlarà de la ciència que es mostra a les pel·lícules, la literatura, la salut i en l’actualitat.
Per aconseguir-ho, es realitzaran guions basats en estudis científics actuals i s’enllaçaran amb la cultura general d’actualitat. Programes com El diagnòstic del Joker de Todd Phillips o Tres veritats incòmodes de Don’t Look Up, volem introduir la ciència a territoris on no és habitual trobar-la. El Pòdcast estarà presentat i dirigit per Roser Márquez, biotecnòloga i divulgadora científica, i Andrea Muñoz, Tècnic especialista en Radiodiagnòstic i Tècnic experta en trastorns de la son. Es convidaran especialistes regularment per a tractar en profunditat les diferents àrees.

Ho pots trobar a:

https://www.instagram.com/darwinalextraradi/?next=%2F

https://www.ivoox.com/perfil-darwin-a-l-039-extraradi_a8_listener_31667725_1.html

https://www.youtube.com/@Darwinalextraradi