2024

DONA’m Ciència

Una proposta de l’Associació ENGINY-era

.

Es proposa la realització de 8 programes de televisió, en català, per tal de donar visibilitat a la Ciència i a les seves aplicacions en el món real a través de les STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art & Arquitectura i Matemàtiques), amb el testimoni de dones amb professions relacionades amb aquestes disciplines.
El nom del programa és ‘DONA’m ciència’, que és un joc de paraules entre la disseminació activa de la ciència i la dona. Estarà conduït per una dona i en cada edició es convidarà a una o dues professionals relacionades amb les STEAM d’àmbits diferents com: empresa, formació, investigació, emprenedoria, etc., de diferents edats, formacions i bagatges professionals.
La durada serà de 20-25 minuts i hi haurà les següents parts principals: entrevista, realització d’un taller o experiment, espai de preguntes de mainada, càpsula divulgativa sobre d’una dona referent pionera i reportatge a una empresa.
Es presenta una versió totalment renovada i amb canvis importants respecte a la 1a edició del programa realitzada gràcies a la beca Joan Oró 2022, amb un nou format, visibilització de la FP, la incorporació de 2 noves càpsules divulgatives i afegint material educatiu de suport. També s’incorporen nous perfils a l’equip.

Ho pots trobar a:

https://www.enginy-era.com/?id=2000&lang=ca