2022

DONA’m Ciència!

Una proposta de Georgina Comas

.

Serie de programes de televisió per tal de donar visibilitat a la Ciència i a les seves aplicacions en el món real a través de les STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques), amb el testimoni de dones amb professions relacionades amb aquestes disciplines. El nom del programa és “DONA’m ciència!”, que és un joc de paraules entre la disseminació activa de la ciència i la dona.

A cada edició es convidarà una dona STEAM qui, conjuntament amb la presentadora del programa, realitzarà un taller experimental dirigit al públic infantil i juvenil relacionat amb la professió de la dona, fàcil de replicar a casa o a l’escola. També hi haurà una part d’estudi de l’obra d’una dona rellevant. A part de la disseminació de la ciència i fomentar la cultura científica, també es pretén promoure les STEAM trencant amb els estereotips de gènere existents.

El programa es produirà, es gravarà i es muntarà per Televisió de Girona i es retransmetrà per televisions locals de Catalunya i es podrà replicar per altres televisions.

Ho pots trobar a:

https://www.enginy-era.com/?id=2000&lang=ca