2024

TOT Catalunya

Una proposta de la Patrícia Canut

.

“TOT Catalunya” és un viatge per Catalunya amb deu espectacles científics itinerants conduïts per la Tracy Hund. La Tracy Hund és un personatge de ficció que fa experiments a les xarxes socials mentre posa en relleu les figures femenines de la ciència. ‘TOT Catalunya’, acrònim de Tracy on Tour, pretén donar valor a les dones científiques vinculades al territori català en un format entretingut i per a públic familiar.
Tracy Hund és un personatge creat per Lutravioleta, iniciativa de divulgació científica en català que promou la contribució femenina en les STEAM.
Aquesta és una proposta que va més enllà de la simple transmissió de coneixement. Amb la Tracy Hund i la seva inseparable amiga, la Lutra, explorarem el món de la ciència resolent misteris. A més, els espectadors participaran d’experiments emocionants.
Amb “TOT Catalunya,” fomentem la cultura científica en català, i transformem la manera en què vivim la ciència. Vine amb nosaltres en aquest viatge i ajuda’ns a portar la màgia de la ciència a tot Catalunya!

Ho pots trobar aquí:

https://lutravioleta.com/lutragenda-2/

https://lutravioleta.com/tracy-hund/

https://www.tiktok.com/@tracyhund