2022

Beines de mielina

Una proposta de la Fundació Institut Guttmann

.

Beines de Mielina és un pòdcast en català que et permetrà descobrir la neurociència des de múltiples vessants: com a disciplina científica, com a àmbit assistencial i com una realitat que ens afecta a tots, en especial als milions de persones que pateixen una afectació neurològica. A través de les històries de pacients de l’Institut Guttmann, coneixerem multitud de professionals que parlaran sobre com prevenir, detectar i tractar diferents patologies, a més de visibilitzar la discapacitat i crear consciència sobre l’apoderament i qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

El títol del pòdcast –Beines de Mielina– fa referència a l’estructura que envolta l’axó, una prolongació o “cua” de les neurones. Les beines de mielina permeten que la informació es transmeti ràpidament per les estructures nervioses, de la mateixa manera que aquest pòdcast facilitarà la transmissió d’informació sobre la neurorehabilitació, la salut cerebral i la discapacitat.

Per garantir l’accés al seu contingut, cada episodi és accessible per a les persones amb discapacitat auditiva i ve acompanyat de subtítols amb audiodescripció, així com de la transcripció del seu contingu

Ho pots trobar a:

https://www.guttmann.com/ca/beines-de-mielina