2024

Descobreix l’Antic Egipte navegant pel Nil

Una proposta de Maria Rosa Guasch

.

Descobrirem l’Antic Egipte en un fabulós viatge immersiu navegant pel riu Nil. Egipte desperta un gran interès en el públic infantil, tanmateix, hi ha una manca de material educatiu innovador, de qualitat i en català sobre aquesta temàtica.
Aquest projecte didàctic, atractiu i amb contingut audiovisual en 3D 360º, permetrà als alumnes assolir competències mentre gaudeixen d’una experiència interactiva. Podrà arribar a tots els centres educatius, inclosos els d’àmbit rural, ja que estarà en xarxa.
Proporcionarem totes les eines pedagògiques per facilitar la feina educativa als docents, famílies i bibliotecaris i ajudar a despertar vocacions científiques.
L’experiència immersiva tindrà relació amb el medi natural, història, l’arqueologia i la cultura científica i tecnològica de l’Antic Egipte.
El recorregut pel Nil, en format visita virtual, permetrà descobrir personatges, tombes, papirs, temples, etc. Els viatgers trobaran enigmes i diferents reptes, adaptats a la seva edat, que podran anar resolent.
Equip format per la Dra. Guasch, amb experiència internacional en recerca i col·laboracions amb museus i institucions d’Egiptologia, i Josep Socorregut, arqueòleg expert en divulgació mitjançant l’ús de tècniques i eines digitals.