2021

Ciència, medi ambient i biodiversitat a Catalunya

Una proposta de L’Ovella Verda

.

La Marta Josa i l’Andrea Camacho són dues intrèpides ambientòlogues que es calcen les xiruques per ser l’Ovella Verda. El seu propòsit és donar a conèixer els treballs d’investigació i de ciència ciutadana relacionats amb el medi ambient i la biodiversitat que es fan a Catalunya.

Aquest ajut permetrà donar un impuls a la magnífica feina que ja fan des de fa uns anys divulgant la biodiversitat i sostenibilitat del nostre territori a través dels seus Podcasts. Amb aquesta proposta publicaran al seu compte d’Instagram 10 vídeos en dues sèries, una sobre projectes de recerca que s’estan duent a terme a Catalunya (Ciència aquí) i l’altre sobre projectes de ciència ciutadana (Ciència a l’abast).

Aquests vídeos ens endinsaran d’una manera informal i amena, però amb rigor científic, cap a l’interior de projectes de recerca ambientals per crear consciència i interès per la natura, i animar-nos a participar en projectes de ciència ciutadana.

“La nostra intenció és donar valor a la biodiversitat del nostre entorn, que la gent conegui la fauna i la flora de Catalunya, que l’estimi, que la respecti i que s’impliqui. És aquí on ens diferenciem per contingut amb altres comptes sobre divulgació científica, centrades tot sovint en la crisi climàtica.”

Ho pots trobar a:

https://www.instagram.com/ovella_verda/

https://www.tiktok.com/@ovella_verda

https://twitter.com/ovella_verda

https://www.youtube.com/channel/UC0XcvjYPl9LAm0dHV0PDlmA